Побратимська допомога зі США – 55 рацій для Збройних Сил України

👍Постійно контактую з дружніми муніципалітетами, а з часу війни – наша співпраця набула особливої місії.
🤗💖Хочу розповісти про людей великого серця з нашого міста – побратима Прерії Вілидж (штат Канзас, США). Коли почалася війна, вони висловили нам свою моральну підтримку. Біля головної адміністративної будівлі міста замайорів український прапор. Муніципалітет прийняв Декларацію на підтримку лідерів і людей в Україні у їхній боротьбі за свою суверенну територію проти російської широкомасштабної військової агресії.
✔️Окрім того, мер Прерії Вілидж Ерік Міккельсон мене запитав: «Чим можемо допомогти?».
👉Зазвичай, маємо список з переліком необхідних для Воїнів речей, продуктів харчування, засобів гігієни тощо. В першу чергу зазначаємо військову амуніцію. Її не так просто отримати. Та, в результаті нашої активної співпраці – муніципалітет виділив кошти в сумі 8350 доларів США на придбання 55 засобів спецзв’язку, попередньо погодивши з нами модель. Рації Woxun KG-UV9D є надійними і потужними. Вони стануть доброю технічною підмогою для Збройних Сил України.
🌞Щиро дякую муніципалітету Прерії Вілидж, меру Еріку Міккельсону, міському адміністратору Весу Джордану, волонтерам і кур’єру, нашим фахівцям Управління зовнішніх зв’язків та місцевого розвитку. Небайдужість, спільна праця і прагнення обов’язково завершаться перемогою України!
🤝Принагідно вітаю вас, американські друзі, з сьогоднішнім величним державним святом – Днем незалежності США! Бажаю добра, миру та процвітання.
🇺🇸🇺🇦Дякую за захист наших спільних цінностей, свободи та демократії! – інформує на своїй офіційній сторінці у Фейсбуку міський голова Іван ДИРІВ.
Новини
На Прикарпатті буде проведена пероральна імунізація диких м'ясоїдних тварин проти сказу
26.04.2024 12:26
На території Івано-Франківської області (відповідно до виконання Плану протиепізоотичних заходів з профілактики основних інфекційних і паразитарних хвороб тварин) у травні 2024 року буде проведена…
Чергові рішення реалізації програми «Власна справа» та «Грант для ветеранів»
24.04.2024 00:06
За результатами шостого періоду подачі заяв на отримання мікрогрантів згідно програми «Власна справа» Івано-Франківська область знову у п’ятірці лідерів серед регіонів з найбільшою кількістю…
Послуги служби зайнятості для внутрішньо переміщених осіб
24.04.2024 00:04
Зважаючи на усі труднощі та виклики сьогодення, працівники обласної служби зайнятості здійснюють постійний супровід внутрішньо переміщених громадян з метою сприяння їхній зайнятості та швидкій…