Інформує оперативний штаб при міському голові: 7 лютого 2023 року

Станом на ранок, 07 лютого, в громаді зареєстровані 4349 (+1) ВПО

Від початку роботи Пункту надано допомогу більше 1500 сім’ям ВПО та військовослужбовців (засоби гігієни, дитяче харчування, одяг, ковдри, постільна білизна, дитячі коляски та візочки, іграшки та ін.), 759 сім’ям роздано продуктові набори (спільно з благодійними фондами Wold Central Kitchen, Данською радою у справах біженців, Фондом Східна Європа).

Від 24 лютого 2022 року з гуманітарного пункту Долинської міської ради здійснено понад 259 відправок військовослужбовцям та у прифронтові міста для найбільш вразливих категорій населення.

Вчора, 06 лютого, тренер секції плавання Долинської ДЮСШ Інна ЛАГУТА передала 7400 гривень, зібраних під час благодійної акції "Пливи заради ЗСУ". Кошти були перераховані Назарію БІЛОГОЛОВЦІ. Чек додається.

Пост подяки від міського голови Івана ДИРІВА:

Дякую кожному, хто підтримав благодійну акцію "Пливи заради ЗСУ"!
Благодійна ініціатива тренера секції плавання Долинської ДЮСШ тривала всього три дні, за які вдалось зібрати 7400 грн.
Сьогодні організаторка акції Інна ЛАГУТА передала мені зібрані кошти, які я відразу ж спрямував туди, де їх зараз найбільше потребують - на передову.
Донат відправлено військовому медику з нашої громади, лікареві-хірургу Назарію БІЛОГОЛОВЦІ. Сподіваюсь, що ця сума допоможе у придбанні речей першої необхідності.
Організаторці та всім учасникам акції величезна подяка. Йдучи поруч пліч-о-пліч, ми обов'язково переможемо!

Не зупиняємось, докладаємо максимум зусиль для наближення Перемоги!

Залишити гуманітарну допомогу можна в Пункті прийому/видачі допомоги Долинської міської ради за адресою проспект Незалежності, 5 (гаражі).

ГУМАНІТАРНИЙ ПУНКТ
Пункт займається збором гуманітарної допомоги (речі першої необхідності, медикаменти, харчі) для військових, переселенців, жителів прифронтових міст.

Новини
Відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини
19.04.2024 16:26
З метою здійснення соціального захисту прав та інтересів дітей 18 квітня керуючий справами виконавчого комітету міської ради Роман Михнич провів чергове засідання комісії з питань захисту прав…
Насіння овочевих культур для ВПО громади
19.04.2024 16:21
В рамках ініціативи «Насіння Перемоги» проєкту «Згуртовані громади», який реалізує Всеукраїнська асоціація громад за підтримки Програми USAID аграрного та сільського розвитку (АГРО) в…
ГОТУЄМОСЬ ДО ЗЙОМКИ НОВОГО ВИПУСКУ РУБРИКИ "ДІАЛОГ З ГРОМАДОЮ" 🗣
15.04.2024 11:26
Задавайте свої запитання у формі за посиланням: https://docs.google.com/.../1FAIpQLSfGLqNZuXWStc.../viewform